Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gryzoń Tosia
07-31-2010, 04:48 AM
gryzoń Tosia
Tosie dostałam od mojej przyjaciółki gdyż jej mama nie zgodziła się na świnkę , ponieważ jedną już miała . Więc ja ją przygarnęłam. Kocha ogórki i koperek. Kocha leżeć na swoim hamaku i bawić się ze swoją współlokatorką . Jest najspanialszą świneczką na świecie ponieważ umie różne sztuczki i gdy mnie ugryzie lub coś w tym stylu zawsze patrzy na mnie tymi swoimi pięknymi oczkami a ja jej wybaczam

Posted on Thu, 29 Jul 2010 00:00:00 at http://zwierzofotka.pl/1163
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Contact UsBusiness ForumReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication
Zagęszczanie włosów Kraków - zaprzyjaznione - pozycjonowanie - zaprzyjaznione - szkoła jazdy Kraków - zaprzyjaznione - okna pcv - zaprzyjaznione - brukarstwo - zaprzyjaznione - oferty mieszkań Kraków - zaprzyjaznione - domeny - zaprzyjaznione - podłogi drewniane Kraków - zaprzyjaznione - poœciel - zaprzyjaznione - wykończenie wnętrz Kraków - zaprzyjaznione - projekty domów
pozycjonowanieakcjaprl • Polecamy Yerba Mate • Polecamy Yerba Mateproducent żaluzjikolorowanki dla dziewczyngry kulki • Polecamy Yerba Mate Sklep • AVG Anti-Virus AVG antywirus gwarantuje najwyższy poz • Projektowanie stron Reda • najlepszy GAZ 24 dla ciebie - GAZ 24 • najlepszy Fiat Qubo dla ciebie - Fiat Qubo • stacja kontroli pojazdów kielce